Pro duši básníka
Pro duši básníka
Vyšívám křížkovým stehem
z nepatrných hlásek
jenom tak nahrubo nahazuju verše
jak maltu na fasádu
A tiše proplétám se
houštinami slov
Tančím na ostřích mečů
a vyhýbám se střelám z kulometu
a občas se mi utrhne
pod nohama sráz
podmáčený slzami
Publikoval(a):
glacier, 23.11.2014