Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tehdy na nábřeží

Tehdy na nábřeží

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Moje splašené myšlenky po jednom náhodném setkání

Měl ses mě zeptat ještě jednou
A já bych ti to svoje číslo dala
Měl jsi vydržet ještě pár minut
Potom, co nás ve čtyři ráno vyhnali

Je pravda, že já jsem měla přestat pít
Chvíli poté, co jsem se posypala skořicí
Abych nebyla jako vždycky šťastně zlá
Trošičku zlá, protože přes den jsem přece andílek

A měla jsem si tě taky označkovat
Aby se vyrovnalo skóre
Takhle jsme skončili 2:0
Což mi vůbec nepřipadá fér

Jestli se ještě někdy potkáme
Měla bych se chovat jako já

Víš, vždycky mám ale takový pocit
Že vám chlapům se to zkrátka nelíbí
Publikoval(a): Sedmnáctka, 22.11.2014
Přečteno (91x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti