Chybí nám okamžiky
Chybí nám okamžiky
nasycené tělo
hladovou duši neskonejší
obnaženou duši
neoblékne ani Versace
tělo v plamenech bez ohně
však v duši mráz
oboje pálí až ke kosti
hluboko v nás
chybí nám okamžiky
co nestihli jsme si dát
Publikoval(a):
vanovaso, 21.11.2014