Hřbitovní rozjímání
Hřbitovní rozjímání
Jaké myšlenky ho
přinutí stisknout spoušť.
Zemře sám, teď už to ví.
Svět je pro něj jenom suchá poušť, a proto
před smrtí ho nic nezastaví.
Miluje procházky hřbitovem,
zbožňuje ten klid a mír.
Brzy se stane jeho domovem, místem
plným smutných a chmurných chvil.
Publikoval(a):
Makaveli, 21.11.2014