**Houpy hou
**Houpy hou
*--*--*
Ve vodní hladině
nebe se vidí
tak jako v zrcadle
to se mu líbí,
mraky jak kudrny
vítr vyfouká
a na tu nádheru
slunce kouká.
Pak se to zrcadlo
větrem chvěje
slunce mrak zakryje
za chvíli lije,
tím má to zrcadlo
vadu na kráse
ten kdo se podívá
trochu houpá se.
..houpy,hou..
to jenom vlny jsou
--*--*--
Publikoval(a):
Květka Š., 21.11.2014