Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cyklus lásky

Cyklus lásky

Sannulka Básně » o Lásce

Anotace: Bez zlomeného srdce není lásky

Nekonečný cyklus trvající staletí,
okamžiky lásky i momenty v podsvětí.

Potkáš člověka, chceš něco tvořit,
tvoje samota začne se bořit.
Už nejsi sirotek, jsi jeden pár,
staneš se srdeční říše král.

Prožíváš štěstí, nezkrotnou radost,
být bez druhé půlky je tvá největší slabost.
Tak plánuješ budoucnost, která je společná,
nemyslíš na to, že může být nevděčná.

V tvé hlavě neexistují pochybnosti,
život chceš prožít jen v její přítomnosti.

Však cyklus má začátek, ale i konec,
vždy skončíš sám, i jako vdovec.
Záleží pouze na okolnostech,
bohužel nikoli na vlastních zkušenostech.

Po krásné euforii přichází samota,
která náš život stejně tak zamotá.
Bez zlomeného srdce není lásky,
ať přijde hned či když už máš vrásky....
Publikoval(a): Sannulka, 20.11.2014
Přečteno (143x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti