Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl lasky

Anděl lasky

slunečnice69 Básně » o Lásce

Anotace: Touha po lásce

Anděl lásky
Amorek lásky někde lítá
a já zůstala opuštěná.

Andílku kdepak si byl,
že jsi mé srdíčko nepotěšil.

Andílek se zastyděl.
Prý všechny šípy lásky vystřílel.

Přislíbil však,že
nápravu zjedná až
mu Pánbíček nové šípy dá.

Andílku prosím ne zapomeň.
Mé srdíčko touží po lásce jen.
Touha je převeliká
srdíčko žalem puká.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.11.2014
Přečteno (245x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 12:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti