Usínání
Usínání
Anotace: malinká náladová vzpomínka... na jeden vzácný okamžik štěstí.
doteky ptačího peří
na víčkách
kolébají nás do spánku
v peřinách z červánků
a při svíčkách
tvé náručí mě svěří
temnota voňavá skořicí
Publikoval(a):
glacier, 19.11.2014