Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pocity?

pocity?

Meto Básně » ?nezařazené?

Anotace: prostě věcid

Jen mávnutí ruky
jen trocha soucitu...
ve mně vzbuzuje pocity
pocity něhy...

Pocity radosti, pocity smutku,
pocity nicoty, pocity zármutku...

Pocity z blbosti, které je vzbuzují
Pocity, které mě odsuzují
Pocity, díky kterým dostávám, to
co zasluhuji...

A dojí moji energii,
všechno jde vniveč,
jsem jako nehybný terč,
co neztrácí naději.
Publikoval(a): Meto, 19.11.2014
Přečteno (94x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti