Noc sváteční
Noc sváteční
Anotace: O splněných přání
Noc sváteční
Štědrým večerem zní
píseň půlnoční.
Z kostela varhany zní,
andělé překrásně zpívají.
Ať lidské srdce se otevřou
a vše zlé se odpustí.
Ať láska vklouzne všude tam,
kde na ni čekají.
Hvězda co padá z nebeské výšky,
ať splní přání všem.
Nocí štědrovečerní nádherně
hudba zní ,andělé zpívají.
Ať na duši je blaho všem.
Je kouzelný štědrý večer.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.11.2014