Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Absurdno

Absurdno

Lugilla Básně » o Lásce

Anotace: a taky nelásce...

Kolikrát si asi představila,
jak se s ním miluje
tou prazvláštní vášní
prapředek
ve sluji
kde rostou hyacinty.

Kolikrát si asi představil,
jak otáčí snubním prstem,
který nemá
a myslel na sex
na řízek
na vodku.

Odmítám
se proplétat
řešit
rovnat
krýt si hlavu
a dýchat vyčpělou vůni hyacintu,

kterou mi, nešťastná, nestačila odkázat…
Publikoval(a): Lugilla, 17.11.2014
Přečteno (116x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Martin Havlíček, Marek Miko, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti