Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl Bytí?

Smysl Bytí?

Když se jí zahledím do očí,
topím se v hlubinách nekonečné krásy.
Já nezažil nádhernější umírání,
dovol mi žít a umírat pro Tebe,
má paní.
Ten sen je ve všem,
v člověku, růži či oblázku.
Jediný smysl všeho Bytí
je existovat pro Lásku.
...
Tak nějak každý z nás hledá dál
to svoje vlastní nebe...
A přitom je máme tak blízko, na dosah,
vždyť stačí se vnořit sami v sebe.
Tam najdeme též všechny odpovědi
na každou byť nevyřčenou otázku.
Vždyť všechny živé duše v hloubi vědí,
že byli jsme stvořeni z Lásky a pro Lásku.
Publikoval(a): Kněžka, 17.11.2014
Přečteno (108x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti