Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak málo by bylo stačilo...

Jak málo by bylo stačilo...

Byl čas
kdy stačilo jedno slovo a
jedno maličkaté ticho
a všechno mohlo být jinak

Láska je slepá, říkává se
a já jsem ze všech nejslepější
protože nevidím, dokud se nesetmí.
Dokud nezmizí co bylo k vidění.

Byl čas
kdy stačil jeden úsměv a
stačilo natáhnout ruku
a šla bych s tebou až do Valhally

Jako můj kouzelník v nedobytném hradu
můj rytíř, žoldák, druid a můj démon
Potulní kejklíři si zpívali o pošetilé dívce
a ty jsi byl jejich král.

Byl čas
kdy stačilo mlčet a
nebo možná říct jen promiň
a Berlínská zeď mohla spadnout
o stovku let dřív.
Publikoval(a): glacier, 17.11.2014
Přečteno (75x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti