Svítání
Svítání
Anotace: jak tohle říct??
Je to zvláštní a hlavně na hovno,
jak se lidi a situace rychle mění...
Každej jenom mele o tom,
že je jiný a že takový není...
A už za pár okamžiků,
když se noc promění v den,
minuta rozhodne...
Jestli chceš mít život rád,
nebo ho už radši nechceš znát...
A přijmeš ho jak špatný sen....
Publikoval(a):
renen13, 28.7.2010