Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Stokrát díky za tu vzpomínku! Z oficiálních sdělovacích prostředků se toho už moc nedozvíme...M.
16.11.2014 13:36 | Mirastus
Líbí se mi, je nutné, zvláště mladé generaci stále připomínat některé historické události.
16.11.2014 9:33 | děda včela