Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Báseň o Vášni

Báseň o Vášni

Sannulka Básně » o Lásce

Anotace: Vášeň již prožitou chcem cítit navěky

Vášeň je teplo linoucí se tělem,
Vášeň je ďábel co do nás je vtělen.

Vášeň přichází s prvními doteky,
Vášeň již prožitou chcem cítit navěky.

Vášeň je touha, která je nezkrotná,
Vášeň je síla, která je nehmotná.

Vášeň jsou vibrace po každém polibku,
Vášeň je prožitek, co nezná námitku.

Vášeň je ztráta rozvážnosti,
Vášeň je okamžik v přítomnosti.

Vášeň je nástup potlačených pudů,
Vášeň rozplývá i zbytky studu.

Vášeň je vzájemné se oddání,
Vášeň je chtíč co kupředu nás pohání.

Vášeň je intenzivní vnímání,
Vášeň je nezkrotné sténání.

Vášeň je součástí snů i tajných přání,
Vášeň je prožitek co není pouhé zdání.
Publikoval(a): Sannulka, 15.11.2014
Přečteno (1361x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Spikel, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti