Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

mawi Básně » o Lásce

Anotace: Láska je spalující, nádherná.....každý ji v sobě ukrývá.Mnoho podob láska má, ne každému se jí dostává.Ač téma je to otřepané, ale je nehynoucí.Zvláště pro toho, kdo ji naplno prožívá.

Touhou rozpálená
V hedvábí zahalená
Čekáním roztřesená
Láskou polapená

Polibkem roztoužená
Dotykem rozžhavená
Milováním obdařená
Vyznáním opojená

Dva v jedno spojeni
Není třeba svolení
Plují oblohou noční
Po sobě stále lační

Láska přes hory přenáší
Štěstí do duše přináší
Oči radostí rozzáří
Nemožné se podaří

Dar lásky přijměte bez skrupulí
od toho, kdo Vám jej do dlaní vloží.
Publikoval(a): mawi, 14.11.2014
Přečteno (261x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pampeliška semišová, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti