Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proude

Proude

MV1 Básně » Deprese

Anotace: Báseň o spadlém snu a hledání cíle.

Tak kdo sebral mi život můj
Můzo lehkosti a bytí pluj
zpět ke mně má milá
proudem propadlých slov mých omylá

Proude víre čase
prosím tě zas prosím tě zase
Účel mě míjí
chlad prochází mou teplou šíjí

Já míjím účel
viděl jsem vodopád hučel
Skáču do něj po hlavě
pochybuji, že cíl plave
Publikoval(a): MV1, 13.11.2014
Přečteno (148x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, mawi

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti