Ještě ne
Ještě ne
Anotace: Splň si svůj sen.
Ještě ne
Ještě ne,nenastala ta
pravá chvíle.
Ten správný čas,abys
přišla mezi nás.
Ještě chvíli na zemi buď.
Šanci ještě máš,abys
našla to po čem tolik sníváš.
Ještě nenastal čas,abys
byla jedním z nás.
O radu nás klidně požádej.
Na zemi ještě chvíli posečkej.
Publikoval(a):
slunečnice69, 13.11.2014