Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Relikvie lásky

Relikvie lásky

Le Vinnie Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro kluka ze skleněnýho světa.

Nemluvíme o tom, ale jsme zranění,
zklamaní z vlastních bolestí.
Nevrátí, co nám sebrali. Minulost se nezmění.

Ale dýcháme- tak to nechme být,
sypeme léčivý prach na naše ruce zlomený.
"Attraversiamo" - Protože ?

Našli jsme nádherný svět ze skla
už nám nic neublíží, i kdyby bouře přišla.
V předurčený budoucnosti žijeme snáz,
ale řeknu ti tajemství -
ten svět, je v nás.

Nezajímá mě, co nám řeknou.
Držíme všechny relikvie lásky-
osamělý vagón, vyhrané sázky,
na tebe, na mě - na naše svazky.

Miluju tě, opravdicky.
Publikoval(a): Le Vinnie, 13.11.2014
Přečteno (445x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, mawi, Kněžka

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti