Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jen

jen

Jen jednomu chlapci chtěla bych svou lásku dát
Jen jednoho chlapce chci milovat
jen jednomu chci své srdce dát
Jen pro jednoho chci žít a umírat
a to pro tebe. ..
Publikoval(a): luc išek, 13.11.2014
Přečteno (152x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, mawi, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti