Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

...

...

Plamínky naděje sfouknuté smutkem.
Život je tak těžký.
Velký spletenec a bezdomovec dobrým skutkem nezmůže nic.
Bůh mu pomoz.
Zfetované, zneuctěné prostitutky naproti přes ulici.
Smutné, prázdé životy plné úzkosti a utrpení.
Smradlavé, hnijící životy ve zlatém pozlátku.
Copak už není cesty zpět?
Cítím hnus a špínu všude kolem sebe a chci z ní pryč.
Dusí mě to, svírá.
Je mi úzko a smutno.
Kde je láska, kde je víra, kde?!
Publikoval(a): pampeliška semišová, 11.11.2014
Přečteno (166x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mawi, Kytka62, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti