Jako štvanci
Jako štvanci
Anotace: Dívka která přestala věřit v lasku a zklamala sama sebe. Na pomoc ji někdo příspěchá - jsem to ja?!
Chceš byt tak krasna kvuli vysnenemu princi,
Ale on nikdy neprijde, a teď otacis minci,
Otacis dalsi strankou ale ctes jen slova do tmy,
Bylo ti krasne, než si poznala city co boli,
Kniha ve ktere ctes, to je doopravdy tvuj zivot,
Ty ridis tohle letadlo a sama si svuj pilot,
Nevim uplne proc ale od jiste doby,
Vsechno je fuč a ty uz davno neveris na nahody,
Jen zaslepena divka, kterou temnota pohltila,
Chtela vsechno hned a svou dusi dablovi vymenila,
Ted sedis sama doma a nevidis uz nic,
to proto ze si ztratila jeden velkej cit,
Ale nikdo neprichazi a zivot se jen příčí,
Tak poslouchej, vim ze te to strasne moc nici,
Na všechno si se vykašlala, nezbylo už nic,
Budu za tebe ten příběh číst, chci totiž víc,
Pojď za mnou, a ja budu tě nevždy jen milovat,
Pojď za mnou, buh se nad tebou už nechce slitovat,
Padni do mych náručí, budeme jako štvanci,
Co se chteji dostat na místo ktere jen jim fakt patří,
Na dalsi strance napsany pribehy dvou lidi,
I presto ze se jeste neznaji neco je k sobe z/blíží,
jako list na kterem je napsano jejich jmeno,
Ja vidim do budoucna a reknu ti jen jedno,
Tenhle pribeh zkonci dobre , a to mi musis verit,
Tak se tedy rozhodni zda zit a nebo zemrit,
Poj semnou a ja ukazu ti tu spravnou cestu,
Musime spolu jit, kracet, najdem si hvezdu,
Tak zamavej,tohle je tvuj posledni pohled na zemi,
Treses se, bojis a citis radost
ze jsme spojeni,
Ty si moje princezna, a já princ co tě přišel zachránit,
Neboj už jsem tady, dokážu všemu zabránit ,
Všechno bude fajn, bude to tak jak si vždycky chtěla,
Ale jestli chceš jít se mnou musíš se zbavit svého těla,
Půjdeme tam kde nejsou žádné překážky,
No tak, co je, kde si,? vždyť život je tak překrásný,
Publikoval(a):
Elmex, 10.11.2014