Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdy lásku úplně nepochopím

Nikdy lásku úplně nepochopím

Proč se člověk musí v lásce zklamat?
A kolikrát kvůli ní musí na dno padat?
A proč se vždycky krutě spálit musí?
A proč se zapomenout nepokusí?

A proč vzpomínky pevně hrdlo svírají?
A proč večer pláčeš do polštáře potají?
A kdy konečně zacneš odznova?
A proč vaše budoucnost nemohla být růžová?

A proč objetí blízké osoby je náhle cizí?
A proč ten, kdo tu měl být navždy v dálce mizí?
A kdy přestane být tvůj nejvěrnější přítel samota?
A proč tě cit k někomu nežádáně připoutá?

A z jakého důvodu i stokrát odpustíš?
A kdy tu bolest v srdci udusíš?
A proč připadáš si jak v mlze ztracená?
A proč tvoje osobnost je v koutě schoulená?
Publikoval(a): Spikel, 10.11.2014
Přečteno (175x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elmex, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti