Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje lásky

Moje lásky

vero dolce Básně » o Lásce

Anotace: moje křehká duše

U moře a na oblázky
zachycuju svoje lásky.

Kreslím touhu
kreslím žal
ztrátu důvěry
a lásky žár.

Pár těch lásek bylo
pár jich bude
snad z mý čistý duše
ještě něco zbude.

Rozdávám svý křehký srdce
lidi bezostyšne natahujou ruce
Publikoval(a): vero dolce, 9.11.2014
Přečteno (171x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti