Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Soukromý zachránce

Soukromý zachránce

vanovaso Básně » o Lásce

Anotace: 155 - ale nevolejte, dneska nemá službu

krev do žil nalils mi
a srdce nahodil
k životu navrátil zpět zase
stetoskop použil si
abyses přesvědčil
že už jsem na trase

ještě ses pokusil
mou duši zlomenou
pevně dát do dlahy
a oči co plakaly
obložit zmrzlinou
zmírnit tak otoky
Publikoval(a): vanovaso, 8.11.2014
Přečteno (134x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti