VÍNEČKO
VÍNEČKO
Anotace: Víno dobré je o lidech všelicos prozradí.Lidi na dobrou strunu naladí,ale co pak,když dojde...
Vínečko
Vínečko rudé,jaké jsi dobré.
Pravda je v tobě skrytá.
Nálada veselá,
smutek na dně sklenky utopený.
Vínečko rudé či bílé,
jsi sladké i trpké.
Tak jako život rozmanité.
První sklenička úsměv vykouzlí,
druhá vyplaví pravdu,
třetí utopí smutek.
Vínečko rudé jsi snad kouzelné?
Spánek po tobě je sladký.
S ránem však hlava bolí.
Kouzlo vína po mine a prázdná
sklenka se umyje.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.11.2014