Laď tóny milostné předehry
Laď tóny milostné předehry
Anotace: základní tón na konci skladby /tónika/ = Láska
Laď tóny
milostné předehry
a nespěchej
času je habaděj
pak stačíme
i krátké mezihry
Ve snaze o lehkou modulaci
vrať se do původní tóniny
a nová slova najdeme v hudebním slovníku
Tak slovem Láska
nazveme tóniku
Publikoval(a):
vanovaso, 7.11.2014