Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zima

Zima

slunečnice69 Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: O ženě,která má starosti a je na ně sama .

Zima
Za okny mráz a tma,
jen na obloze zař.
To z hvězdy Polárky.
Tančí po obloze a měsíc
ji k tomu svítí

Dívám se na ni
a cítím chlad.
Za okny mráz, nastala zima
a s ní vánoční čas.

Hvězdo jasná,jak si krásná.
Závidím Ti tvůj bezstarostný tanec
a měsíční svit.

V mé duši je tma tmoucí
a jinak nic.
Srdce bolí,oči pláčí,
tělo chladem zkřehlé.
Hvězdo jasná chtěla bych
tančit tak jako ty.
Publikoval(a): slunečnice69, 6.11.2014
Přečteno (775x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka, Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti