Bloudivým dotekem
Bloudivým dotekem
Anotace: jen lehounce erotická
Bloudivým dotekem pomalu
od spánku
až k nedočkavým rtům
lehce si prsty přejel
Šíji pak v dlaně uchopil
zvrátil tak v den předchozí tmu
A pak ses naklonil
A pak ses naklonil
A víc už nevím
v něze své jsi mě utopil
Publikoval(a):
vanovaso, 6.11.2014