Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ano, napsaná lehce o nesnadnám tématu...
6.11.2014 18:42 | Lugilla
báseň řekla co měla,napsaná lehkou rukou,leč zajímavým způsobem,přeji ti více lásky do života...
5.11.2014 19:24 | Martin Havlíček