Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nic

nic

bylo mi to líto
ale nic jiného jsem s tím dělat nemohla
v oknech se odrazilo další svítání
nerozumné a zdivočelé
prudce mnou zatřáslo
a vytratilo se v davu

na nejvyšším stromě pod oblohou
už se hromadí hrst sněhu
a dvě hrsti sena pro muflona
neustále chodím dokola
a další krůček pomalu mizí ve snech

jsem komplicem věčně bolavé hlavy
svou podzimní únavu snad umím rozpustit ve verších
ale celoroční úzkosti stále si jen berou na dluh
Publikoval(a): Lugilla, 5.11.2014
Přečteno (198x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Martin Havlíček, koiška, Marek Miko, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti