Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miláčku můj

Miláčku můj

Lů Ca Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Miluju ho... !!! :)

Láska je pravda,
nikdy nebolí,jenom někoho co nám závidí.
Našla jsem kluka,kterýho miluju
srdce mi ťuká pro něho vzkazuju.
Potkaly jsme se na nádraží zrovna tu chvíly,
když,jsme s kámošema měly jít.
Stála jsem tam zrovna ten den,
koukala jsem se kdy tě zas spatřím jen.
Najednou v kročil a koukl se na mě,
koukala jsem se všude možně.
Najednou,jsem se koukla na něho,
a srdce mi ťukalo jak o život.
Jenom mu pošeptám do ouška,
jak moc mi chyběl to nepočká.
Miluju ho strašně moc,pro něho udělám něco na dobrou noc.
Chybíš mi vedle mě,bez tebe neusnu,mám tu pár vět,
Miláčku můj chcu tě tu mít,protože bez tebe tu nechci žít.
Krásně se vyspinkej pusu ti posílám,
ať už je pátek,těším se moc,
Polibky na dobrou noc.
Miluji tě !!! :*
Publikoval(a): Lů Ca, 5.11.2014
Přečteno (928x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 18:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti