Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SMRT

SMRT

slunečnice69 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Jaká je smrt a co bude po ní.

SMRT
Jaká asi jsi.
I když se tě nebojím o tobě
nic nevím.
Tělo v prach se obrátí.

Věřím však,že duše má
bude mít křídla bělostná.
Poletí k nebesům a tam pak,
poprosí Pána Boha,
aby u něho mohla zůstat.

Tělo v prach se obrátí,
duše promění se v anděla.
Snad v nebeské říši najde klid,
co na zemi nemohla mít.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.11.2014
Přečteno (561x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pavpuk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti