Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...když ticho mluví svojí řečí,je to zlý!
5.11.2014 20:37 | modrá
Slovo letí jako šíp
nikdy nevezmeš je zpátky
lépe do desíti počítat
než bezhlavě jít do hádky...
4.11.2014 17:50 | koiška
Je to lepší, než nechat něco viset ve vzduchu nevyřčené :)
4.11.2014 17:08 | Kněžka