Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Napiš mi...

Napiš mi...

hlava v oblacích Básně » o Lásce

Anotace: Někdy člověk čeká, kdy přijde odpověď a ona nepřichází, tak se musí vypsat :).

Napiš mi, nějak se domluvíme
Napiš mi, třeba to ustojíme
Napiš mi, hlavně teď a jasně
Napiš mi, jinak budu psát básně

O tom co bylo, o tom co je a o tom co bude

Napiš mi, písmenka už se řadí
Napiš mi, dej si mě do pořadí
Napiš mi, zalep a odešli hned
Napiš mi, vylepši interní svět

Tím, co bylo, tím co je a tím co bude

Napiš mi, dávej větu k větě
Napiš mi, nejdřív mě pak tetě
Napiš mi, obzor mizí v dáli
Napiš mi a všem co znali

Jaké to bylo, jaké to je a jaké to bude

Napiš mi, na závěr ladně podepiš se
Napiš mi, pak hurá k poštovní pixle
Napiš mi, nalep jednu známku
Napiš mi, něco na památku

Jaká byla, jaká je a jaká bude!!!

Napiš mi co bylo
Napiš mi co je
Napiš co bude
Co bylo napiš mi
Co je napiš mi
Co bude napiš mi

Budu se těšit, napiš …
Publikoval(a): hlava v oblacích, 3.11.2014
Přečteno (218x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti