Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neopětovaná Láska

Neopětovaná Láska

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: Tak jsem zkusila psát zase trochu jiným stylem a zajímal by mě váš názor :)

mlčky vedle tebe stojíc
mlčky a nic neříkaje
její srdce,tu bolest zakryje
její oči koukají,nic nepovídají
její oči smutné,ale úsměv na tváři
místo radosti v srdci prázdno
prázdno a bez lásky,doufajíc v trochu radosti
nikdo již neříkajíc nic,neutiší její bolest
jen jeden mladík,jen jedno srdce
které ale pro ní nebuše
dívčina v rohu stojí,pláče
doufajíc že jí někdo pomůže
někdo kdo jí růži daruje
a radost do srdce vrátí
její oči radosti pláčí
ale je to jen sen,její lásky si ceň
mladík ale nevážil,radši lásku v ní zavraždil
ubodajíc ji slovy něhy a naděje
nechajíc jí kleče samotnou
duši opuštěnou
dívčina,kleče v rohu a její smutek se světnicí nese
nese se jako těžký prach,upadající na práh
nese se jako úzkost a strach,co v jejím srdci kvete
a dívka doufajíc pomalu umírá a její tváře bledé
už jí nikdo nepomůže,nikdo nezachrání
její duše klidu najde,její duše do ráje odejde
a mladík co nevážil si její něhy
navždy proklet výčitkami
co slova linouce se v hlavě
co linouce se hravě nechali v srdci ránu
a on se dozvídá tu špatnou zprávu
s jinou šťastný býti chtěl
něhu u ní ale nenašel
a jeho srdce puká žalem
že dívce mladé nedal své srdce
že dívce nedal radost do tváře...
Publikoval(a): EndyYamy, 2.11.2014
Přečteno (121x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti