++Dušičková...
++Dušičková...
~Dušičky~
~~~~~~~~~
dnes vzpomínáme
na všechny co jsme znali
co svoji duši už propustili
z chryzantém kytičky
vzpomínky věnečky
na hrob dáme
ještě pro plamínky
svíčky
lucerničky zapálíme
z plamínků světlo
a trochu dým
vynese pozdrav zesnulým
aby tam nahoře
všechny ty duše věděli
že v našich srdcích
navždy zůstali
i když se za ně už tolik nebrečí
jedna slza z očí vyskočí
uctíme památku po našich
milých
stále vzpomínáme...
nezapomeneme...
nikdy
---------
Publikoval(a):
Květka Š., 2.11.2014