Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Důvody lásky

Důvody lásky

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: Snad každý touží někoho takového potkat...

Když řeknu, že tě miluji,
rozum hned žádá důvod.
Snad aspoň duše vytuší
těch krásných pocitů původ.
Miluji tvůj pohled v očích,
tvoje gesta, doteky,
kéž bych vedle tebe směla
žít jen šťastně, navěky.
Miluji tvá moudrá slova,
to, že mi vždy rozumíš,
že mě nikdy neodsoudíš,
i když o mně všechno víš.
Miluji tvou něžnou duši,
srdce, tělo, bytost celou,
miluji tvou lásku ke mně,
jedinečnou, neotřelou.
Miluji tě, protože...
...máš v sobě ono ´cosi´.
S tebou se konečně cítím celistvá.
A o to duše má po věky prosí.
Publikoval(a): Kněžka, 1.11.2014
Přečteno (324x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti