Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznaděj

Beznaděj

Taren Básně » Smutné

Anotace: Beznaděj je teka zlá, nemá ráda rána zářivá...

Jak se mám vyrovnat
s životem se smrtí.
Beznaděj, když kolem se
vesele zavrtí.

Zakuká ze všech stran,
kam se jen podívám.
Beznaděj nejraděj,
kolem nás obchází.

Když ruku nešťastnou,
podáme nesnázi.
Neštěstí s nesnází,
rádi si vyrazí.

Na mejdan nejraděj,
pozvou i beznaděj.
Zatančí , zakřepčí,
kolem nás vesele.

Když radost se štěstím,
nevtanou z postele.
S nemocí a bídou,
rádi jsou spolčeny.

Z lásky a naděje,
dělají stařeny.
Publikoval(a): Taren, 31.10.2014
Přečteno (198x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti