Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

FAKEŠNÁ LÁSKA

FAKEŠNÁ LÁSKA

slunečnice69 Básně » o Lásce

Anotace: O nenaplňené a zklamané lásce.

Falešná láska
Zlaté listí padá k zemi.
Vítr si s ním hraje.
Tak,jako ty sis hrál s mými city.
Nic Ti nebylo dobré.

Nastala zima.
Vločky bílé snáší se na zemi.
Oči mé jsou uplakané.
Co zbylo z lásky Tvé,slzy.

Přišlo jaro.Všechno pokvete.
Vzpomínám na Tebe.Škoda,že láska Tvá nerozkvetla,
zvadla u poupěte.
Mě ublížila,milovala jsem Tě.

Léto už je tu.
Snad na Tebe zapomenu.
Slunce pálí,slzy mi oschly.
Já přesto v mysli Tě mám.

Roky se míjejí.Ach, co je to let.
V mém srdci uvízla vzpomínka,
jak bodlinka.
Kdo vytáhne ji teď.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.10.2014
Přečteno (93x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pavpuk

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti