Láska
Láska
Anotace: O zklamané lásce.
LÁSKA Sněženka,kopretina,petrklíč je k jaru klíč. Láska už je pryč. Láska uvadla,jak sněženka byla vonavá. Jaro přilétlo všechno rozkvetlo. Jen smích stich. Slavíčci zpívají,sluníčko hřeje. Slzičky padají do noci temné. Láska je nádherná u srdce hřeje. Pak příjde mráz a už jen zebe.
Publikoval(a):
slunečnice69, 29.10.2014