Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

City

City

Začaloto jednou větou,
skončiloto slzou prokletou.
Ten kluk se do ní zamiloval,
ale on jí to naznačoval.
Ta holka si ho nevšímala,
pak si uvědomila co pro ní dělá.
Přišla za ním,on se smál,
naznačoval jeho city,
a vše si nalhával.
Ta holka se usmála a polibkem skončila.
Klukovy se zastavil dech,
a k holce city své měl.
Cítil,že je to ta pravá,kvůly ní se mi toči hlava.
Dívka se urazila a šla dál.
Chlapec jí zastavil,a pošeptal jí že je jediná,
která mu dala city a která si ho všímá.
Usmála se na něho a řekla mu co kněmu cítí,
potom mu dala pusu ať se líp cítí.
Zavřela oči,myslela že to je pouhí sen,
ale to nevěděla,že je ten kluk anděl.
Přišel jí dám lásku a krásnej sen.
Oni se usmáli a šly dál,
za ruce se držely,a zamilovaný pohled se tehdy stal.
Publikoval(a): Lů Ca, 29.10.2014
Přečteno (250x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 08:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti