Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrána na stromě

Vrána na stromě

Dexila Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tato báseň je určená hlavně dětem.

Slunce jasně svítí zrána,
pod sluníčkem paní vrána.
Vyhřívá se na stromě,
na zahrádce u mě.
Dívám se tam na ni stále,
avšak ona uletěla náhle.
Už dva dny tam v kuse není,
a pak slyším hvízdání.
Ona přilétla tam zas,
však trvalo to krátký čas.
Když už zase uletěla,
uvědomil jsem si, že musela.
Za nedlouho zima přijde
a sluníčko zase zajde.
Ptáčci budou v teplých krajinách,
my budeme v teplých peřinách.
Publikoval(a): Dexila, 29.10.2014
Přečteno (71x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti