Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrdina

Hrdina

Maky_ Básně » o Lidech

Anotace: ...

Hrdina, co o svůj nůž se poranil,
muž vysící na provaze mu poradil.
Do krabice ze zlata, dej tvá křídla
vylez tam, kde ptáci mají svá sídla.

Všechno vytáhni z truhly svého těla,
andělům stačí láska a tu ona chtěla.
Vzpomínky hrdinu ničí jako kusy masa,
visí na provazu, před ním dlouhá trasa...
Publikoval(a): Maky_, 23.7.2010
Přečteno (504x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti