Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je klaun

Život je klaun

slunečnice69 Básně » o Lidech

Anotace: O životě a lidech

ŽIVOT JE KLAUN
Život je veselí,jak klaun namalovaný.
Úsměv máš na tváři, všechno se Ti daří.
Pak příjde žal, co klauna rozmazal.
Slzy mu úsměv smyl.
Život se zachmuřil.
Pozor si musíš dát na klauna co skrývá
svou pravou tvář.
Pod maskou barevnou
těžko poznáš tvář upřímnou.
Publikoval(a): slunečnice69, 28.10.2014
Přečteno (193x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti