Líbám Tě
Líbám Tě
Líbám Tě
jako ve snu
a doufám že znova usnu
možná snad spánkem nejsladším
co bolest schová
a nikdy znova
nedožene mne ke pláči
a doufám znova
že jenom ve snách
procitnu
a navždy zůstanu jen v tvé náruči
Publikoval(a):
vanovaso, 28.10.2014