Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtít a nesmět

Chtít a nesmět

Endee Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jistě každý z nás alespoň jednou zažil.

A Tvých rtů víno se dotýká,
oči se lesknou,
tvář se červená.
Ach, sklenko rozmilá,
sklenko bez jména,
Kéž bych jako ty mohla cítit jeho rty...
Publikoval(a): Endee, 28.10.2014
Přečteno (588x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti