Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do tváře vítr

Do tváře vítr

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: Procházka lesem přináší často malé dobrodružství...

Údolím potok tiše zpívá,
proplouvá radost života
a na stráni se chvěje jíva,
tam srnčí plaše mikotá.

Husté stromoví lesa ohraničí,
kudy po kraji ochozem tiše jít,
brouzdat se v dešti po jehličí,
do tváře vítr - dobrý kryt.

Obzorka se zvolna sklání.
Na stisknutí je času dost,
přesný zrak mi obeznámí
mysliveckou vzdálenost.

Údolím potok tiše zpívá,
na stráni zachvívá se jíva.
Publikoval(a): podnebný, 27.10.2014
Přečteno (101x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti