Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdybych byl

Kdybych byl

JeffreyGoines Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nediskriminujte kameny

Kdybych byl kamenem, tak letím vstříc tvému oknu
Kdybych byl kamenem, tak v dešti jen stojím a moknu
Kdybych byl kamenem, tak na slunci se v létě pražím
Kdybych byl kamenem, tak marně pohnout se snažím
Kdybych byl kamenem, tak žabky neskáču
Kdybych byl kamenem, tak jen ležím a marně pláču
Když kamenem jsem byl a přemýšlel jen
pak probudil jsem se a zjistil jsem, že to byl jen zlý sen
Publikoval(a): JeffreyGoines, 27.10.2014
Přečteno (73x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, vanovaso, Kněžka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti